The Studio
shop | ten | 25
D Home Best 2012
D Home Best 2013

live twitter feed

    live instagram feed

    THE BLOG

    I adore all things glam, glitzy and girly, and I love supporting my fellow entrepreneurs, so you could say that I’m doubly excited for today’s gorgeous Before and After at Lash Maxx. I was in heaven when the Lashionista Claria Nieves told me she had found the perfect space for her new office in Uptown. I was so happy to see her business growing, AND I knew this project would be all lavender fabulous.

     

    Here are a few photos of the new space before the transformation.

    BEFORE: This lobby had amazing potential but  needed some serious TLC. The beautiful exposed brick and floor to ceiling windows were a great start, but the space really needed to be softened up.

     

    Back Camera

     

     

    The AFTER photos are like night and day – literally. This space is bigger, brighter and feels so polished and refreshing.  Client’s are now welcomed with a cozy place to wait and they are able to move around a bit more. And you know I’m all over that chandelier, it completely makes the space!

    Lobby after

    IMG_7365

     

     

    BEFORE pictures of the gas fireplace. Not terrible, but it definitely needed some love to make it the focal point of the room. When you have an opportunity to create a focal point, you have to go for it. Since we were not able to completely update the fireplace, we did have quite a few options for making it stand out a bit more.

     Back Camera

     

     

    AFTER: When we originally designed this space, we fell in love with this wallpaper. We added some new linens and window treatments to soften the room and make everything feel cozier. The large scale pattern gives the illusion of a larger  ”accent” wall and of course the lavender and grey work with the overall color palette that we were after.

    IMG_7215

     

    Fireplace after

     

     

    Finally, we have the BEFORE image of the treatment room. Feels a little sterile, which isn’t terrible for a “treatment room,” I guess. But definitely not what we had in mind. It just didn’t feel like luxury and lacked the amount of storage that we needed for the space as well.

     

    Back Camera

     

     

    AFTER: Now this is more like it! This room is much more inviting with soft lighting, rich fabrics and storage that is more reminiscent of a bedroom than a doctor’s office. The unsightly doors are now tucked away behind the silk panels and we have added storage cabinets that frame the treatment bed and give us the storage we needed.  A few fabulous table lamps, porcelain peacocks and updated linens help to pull the overall look together.

    treatment after

     

    IMG_7306

    , , ,

    1 Comment

    1. This looks SO beautiful! It’s so light an bright now! :)

    Leave a comment

    Love it? Share it!